torstai 2. toukokuuta 2013

Kukkasia ja haaveilua

Tähän aikaan vuodesta alkaa olemaan jo niin mittari ylitäynnä koulua. Enää ei vaan jaksa tehä läksyjä ja keskittyä kunnolla tunnilla, mikä näkyy sitten todistuksessa. Aamusinki on heti nii vaikia nousta ylös, vaikka aurinko paistaiski nätisti verhojen läpi.

Sitte ku kesäloma alkaa nii oon happy enkä kiukuttele ollenkaan :)

Ah, miten ihanaa ois mennä pihalle ja ois lämmin eikä tarvis miettiä, että mitä sinne oikein laittais päälle että tarkenee. Syödä tuoreita mansikoita ja jätskiä. Mennä kesätöihin ja tienata rahaa. Ottaa aurinkoa ja siinä sivussa lukea kirjotuksiin. Uida. Poimia kukkia ja tehä ihania kimppuja ja seppeleitä. Mennä piknikille takapihalle. Lukea kirjoja auringossa. Käydä rullaluistelemassa. Käydä ajotunneilla ja oppia ajamaan kunnolla. Käydä shoppailemassa ihania kesävaatteita. Mökkeillä. Käydä juhlissa. 
..jos sitä jaksais vielä kuukauden oottaa.

Tosiaan oon ollu nyt kolme kertaa ajotunnilla ja voi herttinen sentään. Ei siinä mitään ku Vetelissä ajeltiin syrjäsillä paikoilla, nii hyvä jos yks auto tuli vastaan. MUTTA sitte ku piti ajaa 100km/h nii ei herran tähen, ku se oli kauheeta. Jestas ku se auto vaan meni ja mä yritin parhaani mukaan pysyä tiellä ja mieluiten vielä ihan omalla kaistalla. Ja mäkilähdöt on sitte ihan oma lukunsa.. auto joko sammuu tai sitte lähtee kauheeseen rallilähtöön :D 


Huomenna tulee 2,5 vuotta täyteen siitä hetkestä ku alettiin Antin kans seurustelemaan<3

 

<3:Taru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti