perjantai 19. huhtikuuta 2013

Perjantaifiilikset

Huhhelihei. Vaihtoviikko on nyt takana päin ja uus eli viiminen jakso starttas maanantaina :) Se vaihtoviikko tsydeemi oli ihan jees juttu, mut bilsa 2 kurssi oli vähän vaikee viikossa opittavaks, mutta kyllä se koe nyt ainaki läpi on menny. Toisaalta vaikee kurssi on parempi viikossa käytäväks, ku siinä jauhetaan kokoajan oikeestaan samoja juttuja, nii ne jää päähänki sit herkemmin :)

Eilen meillä oli joku yrittäjyyspäivä koulussa ja meille tuli kouluun yrittäjyysneuvoja yms. pitämään pikku luennon aluks ja sitte lähettiin kiertelemään erilaisia yrityksiä Vetelissä ja Kaustisella. Kokoajan sato vettä ja se vähän latisti tunnelmaa eikä oikein jaksanu kiinnostaa kävellä vesisateessa yrityksestä toiseen, mutta päästiinhän me sentään kauneushoitola Rockin Cherryyn. Alko himottamaan heti kaikki maailman kasvohoidot, ripsienpidennykset ja manikyyrit.
Tänään pidänki sitte koti viikonlopun: teen kasvonaamioita, lakkailen kynsiä, luen kirjaa, leivon ja teen vähän koulujuttuja.

 Kävin tänään koulun jälkeen lainaamassa pari kirjaa, hömppä-ja rikoskirjan :) Hömppää alotinki jo ja hyvältä vaikutti. Olikos se ihmekkään, ku se kertoo neljästä raskaana olevasta naisesta!

 Ihana Guessin rannekello, jonka Antti osti mulle 17-vuotis synttärilahjaks ja Guessin rahapussi, jonka ostin ite Virosta viimekesänä Guess-liikkeestä :)
 
Naminami, mustikkapiirakkaa ja maitoa :)


Nyt paistaa niin kauniista aurinko puiden lomassa, ettei voi muutako hymyillä! Älkää valittako turhasta (koitan itekki muistaa sen) koska joillaki ihmisillä asiat on oikeesti huonosti. Ihmiset näkee nälkää ja riutuu sairauksissa, kun rikkaat ei halua myydä lääkkeitä halvemmalla kehitysmaihin. Ollaan tyytyväisiä siihen mitä meillä on, eikä kokoajan haluta turhia asioita lisää!

Auringonsäteitä jokaiselle!
<3:Taru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti