sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Laiskottelua

Heissan alla! :) Eilinen päivä meni mukavasti Antin kans ajelemalla traktorilla, käyden kokkolassa ja kattomalla elokuvaa ! Nii ja Täykkäreiden 4.tuotantokauden viiminen jakso :( 
Kokkolaan mentiin lähinnä sen takia, ku halusin mustat kangaskengät H&M:ltä, jotka meinasin aijemmin tilata, mutta postikuluineen olis tullu maksamaan 18e ja kaupassa maksaa 9.95e nii oli järkevämpää kipasta hakemassa ne sieltä. Muuta ei siltä reissulta käteen jäänykkään ..irtsikoita lukuunottamatta! 
Käytiin tsekkaamassa myös Cubus-liike ja ah mitä värejä ja kaikkea ihanaa. Huono puoli reissussa oli, että mun rahapussi huokuu tyhjyyttään enkä raaskinu ostaa ees ihania korallin värisiä pillejä! Rakastuin niihin ensisilmäyksellä!
Reissun jälkeen mentiin Kaustiselle ja tein vähä aikaa autokoulu teoriatehtäviä netissä ..ja kyllä se alkaa pikkuhiljaa jopa luonnistumaan ilman aikaa. Heti ku laitto siihen sen ajan, nii menin paniikkiin ja meni paljon enemmän väärin mitä tavallisesti. Illasta katottiin vielä elokuva exän jäljillä ja siinä oli hyvä köllöttää kullan kainalossa ja mennä sen jälkeen nukkumaan :)
 
Kenkulit, jotka ostin :)

 
<3:Taru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti