tiistai 28. toukokuuta 2013

Vanhuuden höperökshän tässä on tulossaTänään päivä lähti käyntiin ihan kivasti. Heräsin seittemältä virkeänä vaikka sain unen vasta joskus puolelta öin. Oli ihana ilma ja linnut laulo minkä jakso. Laitoin kouluun hameen, mitä oon kammoksunu tähän asti. Katoin kännykkää ja Antin kuva taustakuvana sai mut hymyilemään.
MUTTA
Sitte meninki kouluun. No eka tunti oli kiva: pyllisteltiin puille ja yritettiin saada niistä jotain tolkkua. Sitten mun nenän eteen työnnettiin englanninkoe ja voi tuska. Tänään mulle kävi myös juttu, mitä ei oo kyllä ikinä ennen käyny. Nimittäin lähin koulusta vahingossa liian aikasin. En aatellu ollenkaan, että tänään on tiistai ja että meillä ois ollu koulun jälkeen ruotsia neljään. kyllä kummasti huomaa, että kesä on tulossa. 

Tänään kotona luin ruotsin kahteen huomiseen kokeeseen: suulliseen ja kirjalliseen, huoh. Jaksoin sen voimalla, kun tiiän että tän päivän jälkeen mun ei tarvi tehä enää mitään! Se oli ihana tunne. Silti kieli on nyt jo solmussa ja ääni tärisee ku mietin sitä suullista koetta. Uskon, että mulla pääsee kyynel jos ei toinenki sen jälkeen ku pääsen huomenna pois koulusta. Sitte tää hirmu urakka ois ohi ..taas vähäks aikaa. 

<3:Taru

2 kommenttia: