lauantai 25. toukokuuta 2013

Taitolaji tulla nuhaan +20 asteen helteessä

Onhan se tiesti aika saavutus olla nuhassa toukokuun 25. päivänä. Ihan niinku en ois ollu nuhassa talvella ihan tarpeeks. No jokatapauksessa viikonloppu menee hienosti kotona nököttäessä ja läksyjä tehdessä ..ja niitähän riittää, ei ainakaa tuu tekemisen puutetta, valitettavasti. 
Oon kyllä ylpeä ittestäni, ku oon saanu tehtyä psykan tutkimuksen ja etätehtävät tänään valmiiks, enää puuttuu vaan  oppimispäiväkirja. Sen jälkeen pitää lukea enää matikan, ruotsin ja enkunkokeisiin. Ei paha näin viimisenä viikonloppuna ennen kesälomaa. No jos tästä selviän nii sitte kyllä kaikesta. Välillä epätoivo on kyllä meinannu tulla, mutta kesäloman voimalla etiäppäin. Kesälomalla ensimmäiset kaks viikkoa en aijo tehä mitään. Korkeintaan löhöillä auringossa, lukea jotain hyvää kirjaa ja syödä jätskiä. Sitten meen kuukaudeks töihin puutarhalle tienaamaan vähän rahaa. Jossain välissä vois tiesti alottaa lukemaan kirjotuksiinki, mutta eihän sillä mikään kiire oo :) 
Kyllä se aika vaan menee nopiasti. Eihän siitä oo yhtään aikaa, ku mentiin lukioon ja ensvuonna sitä ollaan jo abeja. Voi kauhia! Kaikki täyttää 18v jo ja musta tuntuu, että oon vieläki 10v :D Meistähän on tulossa aikusia, hirveetä. Tässähän tulee vanhuuskompleksi. 

Nauttikaa auringosta! 
<3:Taru2 kommenttia:

  1. Siis hyi kamala, ookko tosissas, onko toi pino paperia täyttää tekstiä.... en ikään haluu palata takasin opiskeleen :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, se on täyttä tekstiä.. Haha, tervetuloa vaan takasin Vetelin lukioon! :D

      Poista