maanantai 24. kesäkuuta 2013

Nii sitä vaa selvittiin Juhannuksesta


Kyllä, Kalajoen Juhannus on nyt tsekattu ja kyllä kannatti, vaikka mutkiahan kaikissa reissuissa tulee. Myös tässä, mutta ei niitä kannata jäädä murehtimaan, ku hyvä seura korvaa! 
Eli töitten jälkeen pirteänä kotiin meikkailemaan ja yrittämään tehä ittestä ees jotenkuten ihmisen näköstä kaiken sen mullan keskeltä. Suunnattiin Iidan kans Kaustiselle ja siitä jatkettiin Antin kans Kannukseen. Siellä meitä ootti Tommi ja Eetu. Sieltä lähettiin sitte BilePakulla kohti Kalajokea. Ja kyllä, selvittiin hengissä molemmista matkoista vaikka alkometri jäiki kotia.. haha. Nojoo, ei saa nauraa, ihan nätisti me oltiin. Paikan päällä jonotettiin tuhannen pitkä jono ja tuskasteltiin ku ois pitäny päästä vessaan mutta ei raaskinu lähtiä ja alkaa jonottamaan uuestaan. Siinä samalla sitte katottiin kateellisina ku Suomen pikkujulkkikset BB-Niko ja Salkkareitten Sampo pääsee jonon eteen vaan halaamalla paria tyttöstä. Pitäiskö itekki vaa mennä BB:hen nii vois etuilla rauhassa muita eikä kukaan ees välittäis mitään, paitsi ehkä vähän kiljuis ja pyörtyilis ..no ei vaiskaa.
Kun me sitte Iidan kans vihdoin saatiin rannekkeet käsiin nii mentii kattomaan illan kuluessa Cheek:iä ja Petriä. Oli muuten mahtava fiilis! Kyllä ne liput vaan kannatti ostaa. 

Aamulla ehkä vähän kadutti ku ei tullu nukuttua about tuntia enempää ja silmäluomet oli mennä väkisin kiinni. Mutta olihan se pakun lattia tiesti vähän kova, ja sitte ku ois just saanu unenpäästä kiinni nii Jossut ja prinsessat ja kaiken maailman astronautit hyppi silmille ku jotku ei osannu alkaa nukkumaan. En kyllä tajua miten ne jakso. Matkallahan tuli sitte vähän nukuttuaki, mutta kyllä se oma sänky on vaan paras. Mentiin Antin kans nukkumaan heti ku päästiin meille ja kyllä me semmoset kolme tuntia nukuttiin, ainaki.

Tuttuja näky paljon ja meillä oli kivaa!
<3:Taru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti