keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Hellurei :)

Olihan munki nyt pakko alottaa blogin kirjottelu, vaikka tuntuuki etten saa pidettyä tätä hengissä kovin kauaa! No jos nyt ainaki omaks iloks kirjottelis aina välillä, että mitä tässä mun hurjan jännittävässä ja tapahtumarikkaassa elämässä oikein tapahtuu.. joo.. ja jos tätä joskus oppis käyttämään niin olisin kyllä hurjan ilonen, tämmönen tekniikanihmelapsi kun olen :)

Nojoo, tämä tylsyyden päivä on kulunut iki-ihanan englanninkirjan parissa kotona ..koska koeviikko. Tänään yritin keksiä parhaani mukaan hyviä tekosyitä olla lukematta kokeeseen ja kyllä sieltä pari ihan onnistunuttaki irtos. Hain pikkusiskon eskarista kävellen ja sit illemmalla kävin vielä käpöttelemässä vähän Iidan kans. Onneks sentään pääsiäisloma alottaa huomenna, eli viimenen rutistus huomenna kokeen parissa ja sitte saa nukkua neljä pitkääääää yötä.
Jos sitä yrittäis joskus myöhemmin kirjotella enemmän, nyt ois tarkotus ottaa kissa kainaloon ja yrittää upottaa päähän vielä pari englanninkielistä sanaa ja sen jälkeen tutimaan :)
<3 : Taru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti