sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

On se hyvä että äly tulee puhelimen kautta


On se kumma, ku kokoajan pitää olla näpräämässä puhelinta, mut ihan kivoja kuvia sillä ainaki saa. Tämmöselle tavalliselle tallaajalle on ihmeellistä miten puhelin voi olla nii älykäs. No tuleepa se älyki sitte jostaki. 

Tässä onki menny pari päivää kirjottelematta, ku työ vie kaikki voimat. Vielä viikko pitäis rutistaa ja sitte alkais munki loma. Tai no kirjotuksiin lukeminen ..oikein kunnolla. Töitä tehdessä viikotki menee nopiammin ja ensviikonloppuna onki jo serkun häät, ihanaa! Nii ja Kaustisen Festaritki starttaa huomenna, vaikka ei siellä kyllä kerkeä oikein käymään, mutta perjantaina ois ainaki tarkotus mennä vähän tsekkaileen mikä meno siellä oikei on. 

Tässä korkkarit, jotka ostin torstaina ku oltiin käymässä Kokkolassa. Varpaitten kohalta ne on avonaiset ja siinä on sellanen mötikkä, missä on ''timantteja'' :) Ostin myös sellasen käsilaukun ja huivin sinne häihin kans :) 

 Tänään on ollu nii ihana ilma, että vois vaan löhötä auringossa niin kauan että pää tulee kipiäks! 

Eilen vieteltiin Antin kans vähän laatuaikaa. Käytiin kattomassa markkinahölkkää, käytiin kaupassa, tehtiin pizzaa, katottiin täykkäreitä, pelattiin mölkkyä ja syötiin lakua <3

<3

Käytiin Iidan kans äsken jätskiostoksilla ja kyllähän sitä kannattaa S-markettiin asti aina kävellä että saa kunnon jätskit!

 Nauttikaa kaikki lomasta vielä ku voi nyt, nii ei tarvi aatella sitte koulun penkillä mitä kaikkea ois lomalla voinu tehä. Ei siihen mee ku yks hujaus nii sitä tosiaan istuu niillä koulunpenkeillä, joten nyt pitää nauttia! 


Ootte ihania!
<3:Taru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti